Виготовлення та монтаж вивіски для магазину елітної кераміки "MIOLLI" в Одесі

Нашими фахівцями було змонтовано вивіску для магазину елітної кераміки “Miolli” в ТРЦ “Мегадом”
Виготовлення та монтаж вивіски для магазину елітної кераміки “MIOLLI” в Одесі

несвітлова вивіска

Для магазину елітної кераміки виготовили не світлову рекламну вивіску у вигляді тонкого композитного короба. Перфекціонізм замовника спільно з професіоналізмом команди Фабрики Реклами створили, на перший погляд, просту рекламну конструкцію, але все не так просто! Наявність різних текстур, технік виготовлення елементів, розміщення деталей у різних площинах – зробило рекламу справжньою окрасою магазину!

Лицьова частина вивіски — композитна панель глибиною 4 см, усередині конструкції розміщений металевий каркас, який зробив поверхню ідеально рівною. У процесі виготовлення логотипа та інших деталей було використано такі матеріали: акрил молочний 5 мм, акрил золото-дзеркало 3 мм, акрил прозорий 3 мм, фотодрук з контурною різкою, ПВХ пластик 3 мм, кольорова плівка Oracal серії 641.

Вивіска вийшла, як і хотів замовник, надзвичайно стильна, відповідна преміальній категорії товарів магазину. Поєднання матової темно-зеленої основи та дзеркального золота, що грає в променях світла, надає вхідній групі благородного та завершеного вигляду. Якісний продукт та задоволений замовник – саме та мета, якої прагнула наша команда.

Залишити заявку
Якщо Ви маєте макет, то прикріпіть його до заявки, завантажити макет до 100мб
Замовити дзвінок