Як зробити зовнішню рекламу правильно та красиво в Одесі.

У сучасному світі великої кількості реклами особливе місце займає зовнішня реклама. Це найбільш популярний та недорогий спосіб заявити про себе. Різні види зовнішньої реклами: сітілайти, бігборди, штендери, вивісками, таблички-покажчики та багато інших постійно на увазі та приваблюють Ваших потенційних клієнтів. Сучасний бізнес не може обійтися без яскравої та унікальної зовнішньої реклами.

Як зробити зовнішню рекламу правильно та красиво?

Запорука успіху у розробці та реалізації Вашого рекламного проекту – грамотний вибір рекламно-виробничої компанії. Фабрика реклами забезпечить Вам креативне дизайнерське та грамотне технічне опрацювання Вашої ідеї, якісні матеріали та потужну виробничу базу, а також індивідуальний підхід до свого Клієнта.

Також крім виготовлення рекламних конструкцій важливо правильно їх оформити документально в міських органах самоврядування. І це питання допоможемо вирішити.

Основні етапи роботи зі створення Вашої реклами:

1) Складання чіткого технічного завдання

2) Візуалізація завдання дизайнером, опрацювання макета

3) Узгодження макета та кошторису Замовником

4) Виробництво та/або монтаж погодженого виробу.

5*. Допомога, консультації та рекомендації, якщо вони потребують, на всіх етапах роботи від наших провідних фахівців!

Наша компанія працює на результат, дорожить своєю репутацією та Клієнтами.

Будемо раді бачити і Вас у їхніх лавах!

Висококваліфіковані фахівці створять вам яскраву, помітну, а головне ефективну зовнішню рекламу. Загалом, наші професіонали мають необхідний досвід і знання для того, щоб ваша реклама була максимально ефективною.

Залишити заявку
Якщо Ви маєте макет, то прикріпіть його до заявки, завантажити макет до 100мб
Замовити дзвінок