Виготовлення міської інсталяції на в'їзді до Великодолинського та Герба населеного пункту

Нашими фахівцями було створено інформаційні елементи на в’їзді до населеного пункту Великодолинське.

Виготовлення міської інсталяції на в'їзді до Великодолинського та Герба населеного пункту

Міська інсталяція

на в’їзді у Великодолинське та Герб населеного пункту – масштабна міська інсталяція, яка зустрічає мешканців та гостей цього не дуже великого, але історично помітного селища.
Меморіальна стелла-герб, рік заснування, а також вітальний напис і назва населеного пункту, виготовлені з алюмінієвих композитних панелей – довговічного та антивандального матеріалу.
Герб та літери мають внутрішній металокаркас, скріплений із зовнішнім металокаркасом, стійко вмонтованим у бетонну основу.
Назва населеного пункту та вітальний напис розташовані на двох підсвічених прожекторами стелах та добре помітні з дороги.
Півтораметровий об’ємний герб, ретельно промальований з ескізів замовника, вийшов яскравим, помітним, яскравим та якісним.
Великий розмір року заснування населеного пункту, також виконаний з алюмінієвого композитного матеріалу яскравого блакитного кольору, в тон українському прапору, завершує композицію цієї вітально-меморіальної групи.
Наша команда пишається таким важливим і навіть історично важливим замовленням.
Адже Фабрика Реклами виготовляє не тільки вивіски та лайтбокси, але й серйозніші вироби – стелли, пілони, та інші конструкції, а використання найякісніших матеріалів на ринку реклами, у поєднанні з професіоналізмом та досвідом нашої команди, дозволяє їм служити максимально довго.

Залишити заявку
Якщо Ви маєте макет, то прикріпіть його до заявки, завантажити макет до 100мб
Замовити дзвінок