ᐉ Політика конфіденційності - Рекламна агенція «Фабрика реклами»

Політика конфіденційності

Ця угода про конфіденційність розроблена відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов’язані зі збиранням, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання у особисте життя та правом на самовираження.

Політика конфіденційності

Ласкаво просимо до нашої сторінки Політика конфіденційності! Політика конфіденційності призначена, щоб допомогти вам зрозуміти, які дані ми збираємо, чому ми збираємо і що ми робимо з нею. Коли ви ділитеся інформацією з нами, ми можемо зробити наші послуги ще кращими для Вас. Наприклад, ми можемо показати вам більш релевантні результати пошуку та оголошення, які допоможуть вам зв’язатися з людьми або зробити обмін з іншими швидше та простіше. Пам’ятайте, що ви можете керувати інформацією та захистити вашу конфіденційність та безпеку.

Наші клієнти мають право на доступ, виправляти та видаляти особисті дані, що належать до них, та заперечувати проти обробки таких даних, шляхом розгляду письмового запиту у будь-який час. Компанія докладає всіх зусиль, щоб поставити на місце відповідні заходи для забезпечення безпеки та конфіденційності персональних даних, а також забезпечити захист від несанкціонованого доступу третіх осіб до вашої інформації. Тим не менш, компанія не контролює кожен ризик, пов’язаний з використанням Інтернету, і, отже, попереджає користувачів сайту про потенційні ризики, пов’язані з функціонуванням та використанням Інтернету. Сайт може містити посилання на інші веб-сайти або на інші інтернет-джерела. Оскільки Товариство не може контролювати ці веб-сайти та зовнішні джерела, компанія не може нести відповідальність за надання або відображення цих веб-сайтів та зовнішніх джерел, і не може бути притягнута до відповідальності за зміст, рекламу, продукти, послуги або будь-який інший матеріал, доступні або з цих веб-сайтів або зовнішніх джерел.

Ви можете переглянути або змінити персональні дані в Інтернеті для багатьох наших послуг. Ви також можете зробити вибір щодо збору та використання ваших даних. Як ви можете отримати доступ або контролювати особисті дані, будуть залежати від того, які послуги ви використовуєте. Ви можете вибрати, чи хочете ви отримувати рекламні повідомлення від нашого магазину електронною поштою, SMS, фізичною поштою та телефоном.

Наш магазин здійснює збирання даних для ефективної роботи. Ви надаєте деякі з цих даних безпосередньо під час створення особового рахунку. Ми також отримуємо дані від третіх осіб (зокрема інших компаній). Наприклад, ми доповнюємо дані, які збираємо, купуючи демографічні дані з інших компаній. Ми також користуємося послугами інших компаній, щоб допомогти нам визначити місце розташування на основі вашої IP-адреси, щоб налаштувати певні послуги вашого розташування. Дані, які ми збираємо, залежать від послуг та функцій, які ви використовуєте.

Ми поділяємо ваші особисті дані з вашої згоди або в міру необхідності для завершення будь-якої угоди або надавати будь-яку послугу, запитаних або уповноваженому. Наприклад, ми поділяємо ваш зміст із третіми особами, коли ви кажете нам зробити це. Коли ви надаєте платіжні дані, щоб зробити покупку, ми розділимо платіжні дані з банками та іншими суб’єктами, процес оплати операцій або надання інших фінансових послуг, а також для запобігання шахрайству та зниження кредитного ризику. Крім того, ми поділяємо персональні дані серед наших контрольованих філій та дочірніх компаній. Ми також ділимося своїми особистими даними з постачальниками або агентами, які працюють від нашого імені для цілей, зазначених у цій заяві. Наприклад, компанії, які ми найняли для підтримки обслуговування клієнтів або допомогти в захисті та безпеці наших систем і послуг може знадобитися доступ до персональних даних. Щоб забезпечити ці функції. У таких випадках ці компанії повинні дотримуватися наших вимог щодо конфіденційності та безпеки даних, а також не має права використовувати персональні дані, які вони отримують від нас для будь-яких інших цілей. Ми також можемо розкривати особисті дані як частину корпоративної угоди, такі як злиття або продаж активів.

    Залишити заявку

      Замовити дзвінок