Виготовлення та монтаж вивіски у вигляді об'ємних світлових літер для ресторану "RAYSKY" на вулиці Маяковського, 7 в Одесі.

Для нового концептуального ресторану “RAYSKY” на вулиці Маяковського, 7 виготовили вивіску у вигляді об’ємних світлових літер на металевому каркасі.

Вывеска со светящимся лицом и контражуром.

від назви до вивіски

Придумавши назву закладу, клієнт звернувся із завданням розробки проекту зовнішньої реклами з нуля, повністю довірившись нашій компанії. Єдине побажання — максимально дотримуватися фірмового стилю закладу. Детально вивчивши проект ресторану, наша команда професіоналів розробила дизайн-макет, який включав: підбірку шрифту, колірної гами, технологію виготовлення та встановлення.

Вивіска “RAYSKY” складається з об’ємних букв. Лицьова частина букв виготовлена ​​за технологією суміщення 2-х матеріалів: молочний акрил 3 мм з акрилом чорним 3 мм. Білий контур шириною з молочного акрилу по лицьовій частині дозволило не деформувати оригінальний шрифт потовщенням ліній. Борт виготовлений з ПВХ 3мм з обклеюванням плівкою Oracal серії 641. Задня частина виготовлена з акрилу молочного 6 мм. По борту всередині кожної літери розміщена герметична діодна стрічка IP65. Тандем молочного акрилу на лицьовій частині та обороті букв при підключенні створило ефект контражурного підсвічування, що підкреслило красу вивіски і зробило максимально помітною в нічний час.

Залишити заявку
Якщо Ви маєте макет, то прикріпіть його до заявки, завантажити макет до 100мб
Замовити дзвінок