Oracal 641 серїї в Одесі

Ідеально підходить для плоттерного різання та створення короткострокових та довгострокових аплікацій як всередині, так і зовні приміщень. Існує глянсовий і матовий варіант. Ідеально підходить для оформлення вітрин. Практично незамінна у виробництві інформаційних стендів та табличок.

каталог кольорів оракала 641 серії

Oracal 641 серїї в Одесі

Опис:

М’яка поліхлорвінілова плівка з блискучою або матовою поверхнею.

Підкладка:

Силіконовий картон з нанесеним з одного боку покриттям, 137 г/м², що забезпечує безпроблемне видалення сітки. Для білої плівки використовується силіконовий картон блідо-блакитного кольору для більш інтенсивного контрасту зі шрифтом.

Клей:

Поліакрилатний клей, який забезпечує постійне прилипання.

Застосування:

Дуже добре підходить для обробки на ріжучих плоттерних установках при виготовленні короткострокових та середньострокових маркувань, написів та декорацій зовнішнього застосування. При внутрішньому застосуванні має майже необмежену стійкість. Блискуча поверхня також придатна для цифрового друку методом термоперенесення (з використанням смоляних стрічок).

Технічні дані:

Товщина (середнє значення) (без захисного паперу та клею) 0,075мм

Формостійкість (FINAT TM 14) При наклеюванні на сталь у поперечному напрямку не спостерігається жодної підданої вимірювання усадки, у поздовжньому напрямку –макс. 0,4 мм

Термостійкість (звичайний середньоєвропейський клімат) При наклеюванні на алюміній, від -40°С до +80°С, без змін

Стійкість до води. При наклеюванні на алюміній через 48год./23°Cбез змін.

Сила зчеплення (середнє значення) (FINAT-TM1, через 24 години, нержавіюча сталь) 16Н/25мм

Розривна міцність (DIN EN ISO 527). У подовжньому напрямку: хв. 19МПа. В поперечному напрямку: хв. 19МПа

Довжина під час розриву (DIN EN ISO 527). Поздовж: мін. 130%. У поперечному напрямку: хв. 150%

Термін зберігання (в оригінальній упаковці, при 20°С та 50% відносної вологості повітря) 2 роки

Температура склеювання >+10°C

Термін служби при належній обробці. При вертикальному зовнішньому атмосферному впливі (звичайний середньоєвропейський клімат) чорна/біла: 4 роки, прозора/кольорова: 3 роки, металік: 3 роки

Зауваження:

Основа, на яку проводиться наклеювання, повинна бути вільна від пилу, жиру та інших забруднюючих компонентів, які можуть негативно впливати на силу зчеплення матеріалу. При виконанні нових лакувань їх слід піддавати сушінню до повного затвердіння. Для визначення сумісності необхідно провести прикладні випробування із застосуванням передбачених лаків. Крім того, слід брати до уваги рекомендації компанії ORAFOL щодо обробки матеріалу. Простежуваність наших товарів згідно з ISO 9001 забезпечується на основі номера рулону.

Приклад наших робіт

Залишити заявку
Якщо Ви маєте макет, то прикріпіть його до заявки, завантажити макет до 100мб
Замовити дзвінок